Update fra LL i Wildstar

Generic stuff and everything in between

Update fra LL i Wildstar

Postby Bellante » 16 Mar 2015, 16:27

Hej folkens,

Efter LL gik ud af Wildstar, er vi nogle stykker der fortsat har fulgt med i spillets udvikling – de mmo’s vi har kigget på i mellemtiden har simpelthen bare ikke samme fede kampoplevelse (primært wow og swtor).

Nu er Drop 4 landet, og meget har ændret sig. En god oversigt finder du her: http://www.reddit.com/r/WildStar/wiki/returning

Der er fx nu mulighed for en 10 dages gratis trial, så du kan genbesøge spillet og se om det er sjovt.

Derudover er det nu 100% let og muligt at ikke betale for en subscription, og blot tjene plat ingame og købe CREDD – det gør jeg selv.

Bemærk: Alle spiller stort set på PVE realm pt, og der er fortsat gratis realm transfer hvis man er stuck på PVP.

HVAD MED LL

LL som vi kender det, rent dansk guild, kommer ikke til at eksistere i Wildstar medmindre populationen skulle eksplodere drastisk. Det kan de fleste nok godt regne ud ligger minimum ½-1 år ude i fremtiden, hvis nogensinde.

Derfor har vi pt. ingen plan om at starte et LL op igen, men til gengæld er vi en håndfuld gamle LL’ere der er begyndt at spille i Cynical på Jabbit-EU (http://cynicalnerds.enjin.com/).

Det er en ganske hyggelig guild der raider 3 gange om ugen, tirs+tors+søn 20.00-23.30, og der er fin forståelse for folk som gamle jeg der fx typisk raider 2 dage om ugen.

Vi var i DS-20 i går, og det gik ganske lovende.

Så hvis det kribler i fingrene for at kigge lidt på Wildstar igen, så kom og leg med!
Officer for Regnskabsafdelingen, med svedige håndflader, truthorn og skralde.

Hjælp Jabbithole databasen: http://www.jabbithole.com/pages/client
User avatar
Bellante
 
Posts: 1756
Joined: 06 Dec 2011, 14:20

Re: Update fra LL i Wildstar

Postby Phrozen » 18 Mar 2015, 15:41

Har taget en lang snak med officer holdet fra Cynical, og alle LL der joiner er garanteret at komme med på deres raid hold og se det hele an, da de er meget imponeret over vores performance =) Grunden til at de kan tage så mange folk ind, er at guilden næsten lige er blevet rebooted, og de er i gang med at samle de stærkeste spillere. Meget ligesom der skete i LL tilbage ved launch.
Jeg spurgte ind til dem som underperformede helt vildt, f.eks. en warrior der åd alle mechanics, manglede vigtige AMPS og havde forfærdelig dps, og de var helt klar på at sortere sådan spillere fra, hvis der ikke skete forbedring. Derfor er alle LL'er velkomne, så den stærkeste core kan blive sat sammen.

Eneste hage er stalker classen, som de helst ikke tager flere ind af.

Så hvis du sidder og er i tvivl, prøv det! Brug din 10-day trial og kom med på raid teamet og se de nye changes. :)
Phrozen
 
Posts: 364
Joined: 14 May 2014, 15:01


Return to Generelt / General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests
cron